P2 Full Color Lipstick

 

P2 3 Zoals jullie 2 dagen geleden in de shoplog van de DM konden zien, kocht ik onder andere deze lipstick van P2. Ik vind P2 sowieso een erg mooi merk en ik loop er altijd meteen naar toe wanneer ik in de DM ben. Vandaag laat ik jullie zien wat ik van deze Duitse budget lipstick vind.

P2 1 De huls ziet er simpel uit; zwart plastic. Ach ja, het is een budget merk dus het is geen ramp.

P2 2 De naam Full Color Lipstick doet vermoeden dat het dik in orde moet zijn met het pigment..

P2 4 Het merk P2 Cosmetics is mooi in de lipstick gedrukt. Ik vind dat altijd erg chique staan.

P2 5 Het deel van de lipstick waarmee je aanbrengt, loopt iets meer ‘naar binnen’ dan ik gewend ben. Hij krult iets meer om je lip, als je begrijpt wat ik bedoel.

P2 swatch Met een swatch is te zien dat het pigment inderdaad in orde is! Mooi hoor!

P2 LipDe lipstick is door de net wat andere vorm, even lastig aanbrengen. Het is wennen voor je er handigheid in hebt (of ik dan..). Je ziet goed dat de lipstick vrij romig is, maar zeker niet té.

P2 full faceIk vind de kleur geweldig! De perfecte herfstkleur als je het mij vraagt; een beetje plum, een beetje berry, een beetje rood..I love it! De lipstick blijft erg lang mooi zitten en overleeft met gemak een maaltijd. Na een halve dag is het wel mooier om even bij te werken.

P2 is te koop bij de DM in Duitsland en voor deze lipstick betaalde ik €2,25.

Hebben jullie het merk P2 wel eens geprobeerd? Wat vinden jullie van deze lipstick?

Liefs,
Lisa

4 reacties op “P2 Full Color Lipstick

  1. Tjonge wat een onwijs mooie najaarskleur, hier word je gewoon helemaal blij van als je er naar kijkt…Ik heb nog geen lipstick van P2 geprobeerd, ben best toch ook wel nieuwsgierig naar dit merk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>