Een Lipstick die je niet staat..Wat Nu?

Ik denk dat iedereen dit volgend probleem herkent; je koopt een lipstick (waarschijnlijk zonder ‘m op je lippen getest te hebben) en wanneer je thuiskomt en de lipstick opdoet schrik je je rot. Hij staat je niet, is veel te fel, de kleur is verkeerd, of het pakt gewoon niet zo goed uit.. Ik heb ook een aantal van dit soort lipsticks in mijn stash liggen. Ik besloot even te kijken wat ik hiermee aankon en sloeg aan het experimenteren met verschillende lipsticks.

IMG_0368

 

 

IMG_0365

Deze lipstick van Barry M (kleur 147) kocht ik via een webshop. Op internet waren hier mooie swatches van te vinden en ik vond de kleur er echt super mooi uitzien. Maar bij mij staat ‘ie gewoon echt niet. Op de foto hierboven staat ‘ie nog best prima, maar geloof mij maar dat het er echt niet uitziet haha.

IMG_0371

Tadaaa. Ik smeerde er een lipstick van Lancome (340B) overheen en de kleur wordt wat zachter en gaat richting een mooie koraalkleur. Zo kan en wil ik de lipstick best dragen!

IMG_0375

Links Barry M, rechts Lancome, en onder de twee lipsticks over elkaar.  Zie wat een leuk kleurtje!

 

Ik probeerde dit met een andere lipstick nog een keer:

IMG_0401

Oei..heftig! Strawberry Milk van NYX. Deze lipstick zag ik toen ik ‘m aanschafte veel voorbij komen op blogs (zo’n 2 jaar geleden) en ik vond ‘m er zo gaaf uitzien dat ik de lipstick ook wilde. Maar toen ik ‘m opdeed, gebeurde er dus dit. Hij staat zo ordinair bij mij vind ik. Ugh.

IMG_0410

En met een laagje Mac Bubblegum erover heen. Dit maakt het net iets zachter en daardoor minder trashy. Zo draag ik de kleur nu wel, ik vind ‘m echt gaaf nu.

IMG_0416

Links NYX, rechts MAC en onder de twee lipsticks over elkaar heen.

 

En ik vond nog een lipstick die ik nooit draag vanwege hetzelfde probleem:

IMG_0420

Deze lipstick is een wat oudere van Catrice (uit de Stay On lijn) en wordt niet meer verkocht. De lipstick is best bruin..ugh (kleur is Lasting Rosewood) en ik vind ‘m niet mooi staan bij mij. Of nou ja, het is niet verschrikkelijk, maar ik vind het gewoon niet een mooie kleur (hij is in het echt veel bruiner dan nu lijkt).

IMG_0422

Maar met een zachter glossje eroverheen, leeft ‘ie best mooi op. Het is een roze, nude lipgloss van Rimmel, en het effect is best leuk.

swatch2

Links Catrice, rechts de gloss van Rimmel en onder de twee over elkaar heen.

Zo zie je maar weer dat je niet meteen op moet geven, maar gewoon op zoek moet naar oplossingen. Op deze manier zie ik mezelf de lipsticks toch nog dragen en hoef ik ze niet weg te gooien :)

Herkennen jullie dit probleem? En wat doen jullie dan als je een ‘verkeerde’ lipstick hebt gekocht?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

4 reacties op “Een Lipstick die je niet staat..Wat Nu?

  1. Slim! Bij mij verdwijnen lipsticks die me niet staan inderdaad gewoon in de kast. Misschien toch maar eens kijken of ik er niet iets anders mee kan doen.. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>