Mega Mascara Review

De eeuwige zoektocht naar de perfecte mascara..wie kent dat niet? Vandaag laat ik een aantal van mijn mascara’s zien, naar het effect en vertel ik wat ik ervan vind. Welke mascara komt als winnaar uit de bus?

De eerste mascara die ik laat zien is de They’re Real van Benefit. Dit is een wat duurdere mascara.

Ik vind de verpakking er leuk uit zien, hij is wat dikker en heeft een wat aparte vorm. Ook de naam is leuk verzonnen. Daar is Benefit erg goed in.Het borsteltje is apart; het is een kammetje, maar het uiteinde loopt wat ronder. Dat is moeilijk op de foto te krijgen, maar het uiteinde ziet er anders uit. Dit is om alle wimpers, ook de kleinste, goed te kunnen voorzien van mascara.

Dit doet het met mijn wimpers:

Wat ik zo fijn aan deze mascara vind, is dat hij mijn wimpers echt goed separeert. Met zo’n borsteltje kun je dat heel makkelijk voor elkaar krijgen. De mascara geeft zowel volume als lengte en als ik de foto’s bekijk is het soms net alsof ik nepwimpers draag. Ook knoei ik niet snel met deze mascara. Dit is echt een super fijne mascara!

De volgende mascara is The Giant van Catrice. Wie weet een budget pareltje.

 De verpakking vind ik leuk, de simpele huls van een mascara. Handig dat er een plaatje van het borsteltje op de dop staat. Ook de naam is grappig verzonnen.

Ook dit borsteltje is apart, hij loopt van dik en rond naar smal toe. Ook dit is zo gemaakt om echt alle wimpers mee te kunnen pakken.

Ook deze mascara separeert goed en verlengt mijn wimpers. Het effect met deze mascara vind ik ook erg mooi. Wel is het moeilijker om niet te knoeien, en om dit effect te krijgen. Hoe de They’re Real makkelijk over mijn wimpers glijdt, moet ik met deze mascara wat meer moeite doen; ik moet vaker over mijn wimpers heen om hetzelfde, mooie effect te krijgen. Maar dat mag ook wel vanwege het prijsverschil ;)

De volgende mascara is die van Clinique; een wat kleinere versie die ik in de Glossybox heb ontvangen. Het is de High Impact Mascara.

Een mooie, strakke huls met mooie zilveren dop. Erg classy, dat past wel bij Clinique.

Het borsteltje is zoals we ze gewend zijn. Een gemiddeld grote borstel, geen kammetje, geen poespas.

Het effect vind ik redelijk, vooral na de 2 voorgaande mascara’s. De mascara separeert niet zo fijn, ik moet echt mijn best doen om ervoor te zorgen dat de wimpers niet aan elkaar blijven plakken. Ook knoei ik er wat sneller mee (zie de foto’s). Dat is jammer. Maar ik vind het effect wel prima, alleen voor de prijs..dat vind ik hem niet waard.

De volgende mascara is van Maybelline The Falsies:

De verpakking vind ik leuk; Maybelline springt er altijd uit met hun mascara’s. Felle kleuren en schreeuwerige namen.

Dit is zo’n fijn borsteltje; het is nog net geen kammetje. Het borsteltje loopt rond, zodat ie de wimpers een mooie lift kan geven.

En dat doet ie:

De mascara geeft mijn wimpers alles wat ze nodig hebben; een lift, lengte en hij separeert goed. Deze mascara heb ik al meerdere keren gekocht omdat ie toch wel één van mijn favorieten blijft.

En als laatste kreeg ik ergens (bij een palette..?) van Urban Decay een mascara bij.

Wat een leuke verpakking; heel sierlijk en elegant, maar simpel.

Dit borsteltje lijkt wel op die van Maybelline, een borsteltje dat rond loopt. Alleen gaat deze iets meer richting een kammetje, wat de boel makkelijker zou moeten maken.

Het effect van deze mascara vind ik ook mooi. Helaas vind ik dat het borsteltje niet altijd even fijn werkt. Ik knoei er soms mee, of prik mezelf er mee in mijn oog (ik ben niet de handigste nee..haha). Maar voor de prijs, had ik iets fijner verwacht. Deze mascara pak ik dus ook niet heel vaak om te gebruiken. Maar het effect is wel mooi.

Na al deze mascara’s kan ik zeggen dat Benefit en Maybelline mijn favorieten zijn. Deze 2 maken het voor mij erg makkelijk om mooie wimpers te creëren. Dat wil niet zeggen dat de andere mascara’s slecht zijn; zeker niet. Ik heb veel slechtere mascara’s gehad (Hema bijvoorbeeld), en dit zijn zeker geen slechte mascara’s. Iedereen heeft zo z’n eigen voorkeur en ik merk dat ik graag een kammetjes-borstel heb.

Benefit is te koop bij oa. Sephora en kost €25,90.
Catrice is te koop bij oa. Kruidvat en kost €4,49
Clinique is te koop bij oa. Douglas en Ici Paris en kost €21,80
Maybelline is te koop bij oa. Kruidvat en Etos en kost €14,99
Urban Decay is te koop bij oa. Sephora en kost €17,36

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

4 reacties op “Mega Mascara Review

    • Dankjewel :) Ja, ik vind de Catrice mascara ook niet geweldig, gelukkig kost het niet zoveel. Ik hoor ook veel goede dingen over Essence mascara’s, misschien moet ik me daar eens aan wagen om een mooi budget pareltje te vinden.

    • Ja hij is echt wel prijzig.. Gelukkig heeft Sephora vaak kortingen, zoals 2e make-up product voor 50% zoals laatst. Daar zou je evt ooit gebruik van kunnen maken zou je deze mascara echt willen hebben :) Ik wacht ook vaak op deze acties als ik iets bij de Sephora wil hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>