MAX – Gel Eyeliner

 

full face MAX Weet je wat ik al lang niet meer gereviewed heb? Eyeliner! Daar moest maar eens verandering in komen vond ik. Ook is mijn oude, vertrouwde gel eyeliner van Essence bijna op (en uitgedroogd..) dus vervanging was welkom!
Ik liet mijn oog vallen op deze Gel Eyeliner van MAX (gekocht bij de Action) en vandaag test ik ‘m. Lees je mee?

 


IMG_7984 Dit is de verpakking. Hier ben ik fan van; het is lekker hygiënisch, want je weet dat niemand je voor is geweest. Helemaal nieuw en ongebruikt dus!.

 

IMG_7987 Nog wat aanwijzingen op de achterkant van de verpakking.

 

IMG_7990 De set bevat niet alleen een gel eyeliner, maar ook een bijpassend kwastje waar je de eyeliner mee zou moeten aanbrengen. Dit kan lekker handig zijn!

 

kwastje MAX Het kwastje is klein en is schuin afgesneden. Dit vind ik zelf ook de fijnste kwastjes om eyeliner mee aan te brengen.

 

MAX eyeliner De gel eyeliner is nog gesealed ook! Heel erg fijn!

 

MAX eyeliner1 Pretty…strak en zwart!

 

IMG_8039 Wat swatches op mijn hand. Ik was toch wel wat teleurgesteld. De eyeliner is niet erg gepigmenteerd en verliest snel zijn kleur. Ook is het lastig om met het kwastje smalle lijntjes te zetten.

 

MAX eyeliner2 Het kwastje is erg ‘slap’ waardoor strakke lijnen zetten erg lastig is. Ik heb er toch maar een ander kwastje bij gepakt (die ik normaal altijd gebruik voor gel eyeliner) en daar is het me toch mee gelukt.
Wel moest ik veel vaker dan normaal met mijn kwastje in de eyeliner om weer wat kleur op te pakken.

 

 

MAX eyeliner3

De eyeliner geeft maar erg weinig af, waardoor ik constant het kwastje in het potje moet dippen. Om het maar niet over het kwastje zelf te hebben.. Verder voelt de substantie erg droog aan. Zo erg dat, als ik niet met mijn eigen ogen had gezien dat er folie overheen zat, ik zeker zou weten dat ‘ie al bij het aanschaffen uitgedroogd zou zijn.

De gel eyeliner kostte maar een prikkie, dus zo erg is het niet als het geen fijn product blijkt te zijn, maar toch vind ik het altijd jammer. Vooral als de minpunten niet aan mijn persoonlijke voorkeur liggen, maar gewoon aan het product zelf.

Mwaa..dit wordt ‘m toch echt niet dames..jammer.

Max Gel Eyeliner is te koop bij de Action en kost €0,79.

Gebruiken jullie weleens gel eyeliners? Nog aanraders voor fijne gel eyeliners?

Liefs,
Lisa

 

5 reacties op “MAX – Gel Eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>