Max Factor Masterpiece Mascara

Over de mascara van Max Factor had ik al het een en ander gelezen op andere blogs, meestal positief. Ik was dus wel benieuwd naar deze mascara, en enige tijd geleden verscheen hij dan plotseling in mijn Glossybox! Tijd om deze te testen!

Ik was zeer benieuwd naar deze mascara. Ik heb alleen op het moment zoveel mascara’s liggen, dat ik niet snel meer een nieuwe koop. Eerst ze allemaal eens opmaken voor ik nieuwe mag aanschaffen.
Dus ik was blij toen deze Masterpiece mascara in mijn Glossybox zat. Het is een mini versie, geen fullsize dus.

Het borsteltje is helemaal ‘the way I like it’. Meer een kammetje, maar niet helemaal zo hard als een kammetje. Het is ook buigzaam, en daardoor makkelijk te hanteren. Het borsteltje/kammetje zorgt ervoor dat de wimpers beter geseperareerd worden dan een standaard borsteltje.

Ook werkt zo’n kammetje fijner vind ik. Het komt makkelijker bij alle haartjes, ook in de moeilijker te bereiken plekjes. De mascara is ook al mooi verdeeld op het borsteltje, waardoor je dus minder kans op klonteren hebt.

Als ik deze mascara opdoe, merk ik dat ik het sneller doe. Ik werk gewoon sneller met deze mascara, omdat ie gewoon fijner is. Ook knoei ik niet (snel) met deze Masterpiece. Het borsteltje is niet zo nat als sommige borsteltjes waardoor je snel vlekjes krijgt. Dat is dus erg fijn dat deze mascara dat niet heeft.
Verder is de kleur ook echt mooi, goed zwart. De mascara separeert mijn wimpers goed en verlengt. Aan het einde van de dag zit de mascara nog prima op mijn wimpers, weinig/geen fall-out.
Een paar foto’s zonder en met mascara:

Oog zonder mascara

Oog met 2 laagjes Masterpiece mascara

Oog zonder mascara

Oog met 2 laagjes Masterpiece mascara

 

Ik snap dus helemaal waarom iedereen zo positief over deze mascara is. Op de foto’s komt de mascara niet eens zo mooi over als in het echt, in het echt lijken mijn wimpers met deze mascara net veertjes, zo zacht en sierlijk. Hij separeert goed, verlengt mijn wimpers, blijft goed zitten en knoeit niet snel. Allemaal ingredienten die ik zoek in een fijne mascara.

Max Factor is bij de drogist te koop.

Tot de volgende keer.

Liefs,
Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>