Mijn eerste Inglot Freedom System Palette

IMG_1774

Inglot is een welbekend merk in beautyland, maar het wordt in Nederland niet op veel plekken verkocht. Vandaar dat ik er nog steeds niet mee in aanraking was gekomen..Tot ik in Sydney kwam. Tijdens mijn shopping-spree kwam ik een pop-up store van Inglot tegen en ik wist meteen dat ik een Freedom System wilde hebben!

IMG_0481

Ik kreeg mijn nieuwste aanwinst in dit leuke tasje mee :)

IMG_0483

Het doosje waar het palette in zit. Zo blijft ‘ie nog even goed beschermt.

IMG_0485

Het prachtige Freedom System. (Voor wie er nog niet bekend mee is; je kunt zelf een palette kiezen met hoeveel stuks oogschaduw je wilt. Ik koos voor 3 stuks. Deze palette kun je dan zelf vullen met de oogschaduws die jij wilt. Er zijn oneindig veel kleuren om uit te kiezen!)

IMG_0487

Wat ben ik tevreden over het doosje! Het voelt super stevig aan, opent en sluit makkelijk en ziet er stylish en modern uit.

IMG_0489

Ik koos voor een mooie highlighter (kleur 31), een gouden kleur (kleur 09) en een mooie bruintint (kleur 52). De highlighter vind ik nu stiekem mooier op mijn bewegend ooglid, ik vind hem namelijk iets te gepigmenteerd als highlighter. De gouden kleur is werkelijk perfect goud! Niet te geel, niet te oranje, gewoon goud met een prachtige glans. De bruine kleur bevat wat glitters, maar valt best mat uit. Daar hou ik wel van. De bruin is simpel, maar hartstikke mooi.

IMG_1770

Swatches in natuurlicht.

vlnr kleur 31,09 en 52.

IMG_1772

Met flits.

inglot alle 3 kleuren

Een ooglook met alle 3 de kleuren.

inglot 3 kleuren

Vanaf de zijkant..zie die shimmer en sparkle! Gorrrrrgeous!

ogen

Een ooglook met maar 2 kleuren, dit is al meteen een stukje rustiger. Hier heb ik de gouden (middelste) kleur overgeslagen.

fullface2

Fullface met de 2 kleuren gebruikt.

inglot full face 3 kleuren

Full face met alle 3 de kleuren gebruikt.

Ik ben erg tevreden over dit palette. De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd, brengen makkelijk aan, blenden goed uit en blijven prima mooi zitten.
De keuze is enorm en het Freedom System vind ik zo handig bedacht! Het is uitkijken dat ik niet verslaafd raak, want ik wil nog ontelbare combinatie’s maken haha!

Inglot is in Nederland te koop in Amsterdam, Zwolle en Alkmaar of in de online shop.

Voor dit palette met 3 oogschaduws betaalde ik omgerekend zo´n 27 euro.

 

Hebben jullie een Freedom System in jullie bezit?

Liefs,
Lisa

 

 

 

 

9 reacties op “Mijn eerste Inglot Freedom System Palette

  1. Ah man, wat heb je een geweldige palette samengesteld zeg! :) Ik houd van de subtiele kleurtjes, totdat ze ineens op je ooglid verschijnen. BAM. Schitterende pigmentatie.. wauw.

  2. Prachtig palette heb je samengesteld zeg, vooral de gouden kleur vind ik echt geweldig. Ik wil zo graag een Inglot palette, ik ben alleen bang dat ik echt niet kan kiezen tussen al die kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>