Essence – Love Poem uit Love Letters Collectie

 

Love Poem6De nieuwe Limited Edition van Essence vind ik echt cute. De lijn heet Love Letters en ligt momenteel in de winkels. Ik heb alleen de highlighter meegenomen, maar ik zag laatst swatches van de nagellakjes, en die zien er ook zo goed uit dat ik ze toch echt nog ga proberen te scoren!
Maar goed, de highlighter dus..Kijk met me mee :)

Love Poem2 Ik vind de highlighter er prachtig uitzien. Dat is ook de reden dat ik die van deze LE echt wilde hebben (voorgaande highlighters vond ik net niet speciaal genoeg).

(En ja, er zit een kruimel op de verpakking zie ik nu! Grrr, ik erger me er nu aan haha, maar kan geen nieuwe foto’s maken omdat mijn vriend de camera mee heeft..)

Love Poem5 Wat een plaatje hè.. De highlighter ziet er prachtig uit; lichtroze met shimmers, en dan die opdruk..Gorgeous!

Love Poem 1

Love..bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things…Love never fails

Wat een prachtige tekst ook..

Love Poem Essence De ingrediënten, al let ik daar eerlijk gezegd nooit zo op met dit soort producten..

De highlighter bevat 9g en daar kan je dus even flink mee vooruit!

IMG_4509 Een swatch in natuurlijk licht..

IMG_4506 En een swatch met de flits. Je ziet hier wel een vage glowy streep. Maar deze highlighter vond ik moeilijk vast te leggen op camera.
In het echt vond ik de shimmer heel mooi. Best subtiel shimmery, maar ook met wat glitters erin.

IMG_4521 Zonder highlighter op mijn jukbeenderen.

IMG_4522 En met de highlighter. Je ziet ‘m hier best wel goed zitten. Het is een warme glans die je gezicht niet in een discobal doet veranderen.

IMG_4527Full Face met de highlighter. Je ziet dat ik er een gezonde en mooie glow van krijg op mijn jukbeenderen. I love it!

IMG_4504

Ik ben gék op highligter; echt, ik sla geen make-up dag de highlighter over! En deze vind ik ook zeer geslaagd! De verpakking ziet er al prachtig uit, het is echt een plaatje. De tekst blijft goed zichtbaar (ik heb de highlighter nu zo’n 4 keer gebruikt en de tekst is nog gewoon goed zichtbaar, alsof er niets is gebeurd), dus de highlighter blijft nog lang mooi.

Love Letters van Essence ligt nu in de winkels, en voor deze highlighter (Love Poem) betaalde ik €3,39.

Hebben jullie iets uit deze mooie collectie gescoord?

Liefs,
Lisa

12 reacties op “Essence – Love Poem uit Love Letters Collectie

  1. Alleen al hoe het er uit ziet, is toch gewoon een plaatje. Ik heb laatst al een highlighter gekocht van Catrice alleen zit ik nu te twijfelen om deze ook nog te kopen haha!

  2. Wauw, hij warmt echt je gezicht op! Supermooi. :) Ik vind de tekst er ook briljant is. Dat geeft wel aan dat Essence zich naar een hoger niveau aan het tillen is.. I like! ^^

  3. ik vind hem zooo mooi! eerst was ik meer weg van de verpakking en het uiterlijk maar toen ik hem echt ging gebruiken vond ik ook het resultaat echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>