Catrice – Made To Stay Smoothing Lip Polish

 

Catrice Made To Stay

Ik stik inmiddels in al mijn lipglossjes en lipsticks, dus ik heb al een hele tijd geen nieuwe lipproducten gekocht *trots*, maar na een aantal positieve reviews over de nieuwe Lip Polishes van Catrice was ik toch verkocht (bedankt mede-beautybloggers ;) ) en wilde er graag een uitproberen. Ik koos natuurlijk voor een goede roze kleur en nam daarom 060 Mission PINKpossible mee naar huis.

IMG_5281

De Lip Polish van Catrice viel mij in het schap eerst helemaal niet op, maar nu ik de verpakking beter bekijk vind ik ‘m toch wel mooi. Een simpele huls met roze accenten.

In de winkel heb ik alle kleurtjes geswatched, maar ik nam alleen deze kleur 060 Mission PINKpossible mee omdat die als enige mooie pigment afgaf; de andere kleurtjes vond ik nogal waterig.

 

82 echt

De Smoothing Lip Polish van Catrice belooft tot 8 uur kleur te houden. Deze Made To Stay Smoothing Lip Polish heeft de kleur van een lipstick, de houdbaarheid van een stain en de glans van een lipgloss. Een perfecte combinatie dus!

 

IMG_5292

De applicator deed me meteen aan de Rimmel Apocalips denken waar ik ook erg dol op ben. Deze is echt erg fijn. De applicator is schuin afgesneden en aan de binnenkant wat holler waar er wat extra lipproduct in zit. Met dit kwastje is het heel makkelijk om het product aan te brengen; het werkt precies waardoor je niet snel ‘buiten de lijntjes kleurt’.

 

IMG_5294

Een swatch..na 1 keer vegen! Wat een mooi pigment!

 

IMG_5297

Met een doekje probeerde ik het product van mijn hand te halen; dit is wat er nog over bleef na flink wrijven..

 

Catrice net aangebracht

Mission PINKpossible op mijn lippen aangebracht. Een prachtige kleur en een mooie glans.

 

Net aangerbacht

Dit is echt een mooie roze kleur die iedereen wel mooi zal staan. De perfecte roze kleur. Al valt ‘ie wel best op, maar als je de rest van je look rustig houdt is het geschikt voor iedere dag.

 

Catrice na 6uur

Dit is 6 uur later. Je ziet goed dat de kleur helemaal in mijn lippen getrokken is, maar wel flink vervaagd. Ik heb inmiddels 2 maaltijden genuttigd en een aantal drankjes.

 

Catrice na 6 uurr

Full face zie je dat er nog best veel kleur aanwezig is. Bijwerken is mooier, want het begint wel een beetje te vlekken, maar het kan nog best (van een afstandje zie je er niets van).

Ik ben erg enthousiast over deze Lip Polish van Catrice. Hij blijft erg lang zitten, ik merk dat ik gedurende de dag niet zoveel aandacht hoef te besteden aan mijn mond dan wanneer ik een normale lipstick op heb. Ook al is het een stain, hij voelt comfortabel aan op mijn lippen; ik voel niet dat ik iets op heb. De glans blijft niet de hele dag aanwezig; die verdwijnt geleidelijk en dan blijft de kleur gewoon mat. Dat vind ik geen probleem.

Ik denk dat ik toch nog eens de andere kleurtjes ga swatchen, want stiekem wil ik er meer!

De Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish is er in 6 kleuren en kost €4,99 per stuk (bevat 6g). Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Hebben jullie al een Made To Stay Smoothing Lip Polish in jullie bezit? Wat vinden jullie ervan?

Liefs,
Lisa

9 reacties op “Catrice – Made To Stay Smoothing Lip Polish

  1. Ziet er erg goed uit! ook handig dat het gewoon blijft stainen en je eigenlijk de rest van de dag geen zorgen meer hoeft te maken of je lippenstift nog wel goed zit. Volgende keer als ik bij de kruidvat ben ga ik zeker even kijken of er een mooi kleurtje voor mij tussen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>