Catrice In A Rosegarden Lipstick

 

catrice5 De schappen van Catrice zijn vernieuwd! Tja, dat is niet echt nieuws meer, maar toch stond ik een tijdje terug enthousiast te kijken naar welke pareltjes ik naar huis wilde nemen. Ik besloot het rustig aan te doen (nog steeds met de inrichting van het huis in gedachten, want dat kost centjes!) en nam daarom alleen deze lipstick mee. Ik ben er erg enthousiast over, en laat ‘m daarom graag aan jullie zien!

catrice3Deze lipstick hoort tot de Ultimate Colour lijn van Catrice die in glanzende, stevige zwarte hulzen komen. Ik ben fan van deze verpakkingen, want ze zien er classy uit, voelen stevig aan en kunnen wel tegen een stootje.

 

catrice4 Dat ze hun logo in de lipsticks gedrukt hebben vind ik ook heel chique staan. De kleur is een prachtige oudroze kleur. Ik viel op deze kleur omdat ik eens wat rustigere kleurtjes in mijn stash wil hebben en deze mij een prachtige lichtroze kleur leek.

 

IMG_7430 Een swatch op mijn hand. Je ziet dat de lipstick prima gepigmenteerd is (daar houden we natuurlijk van) en dat de kleur inderdaad echt roze is. Mijn ervaring bij rustige nude/lichtroze kleurtjes is dat ze snel naar lelijk zachtbruin neigen, maar dat doet deze gelukkig niet.

 

catrice2 Een Full Face met deze lipstick. Zoals je ziet is hij goed gepigmenteerd, maar niet super aanwezig. Gewoon een rustig kleurtje dat bij iedere gelegenheid en outfit kan. Op mijn lippen valt ‘ie iets meer peachy uit, dan komt denk ik door mijn eigen lipkleur. Hier moest ik wel aan wennen; normaal draag ik zulke aanwezige kleuren dat mijn eigen lipkleur niet uitmaakt voor de kleur.

 

catrice1

Ik ben erg blij met deze aankoop, gewoon omdat ‘ie zo lekker makkelijk en handig is qua kleur. Ik heb ‘m de laatste tijd al regelmatig gebruikt, vooral als ik haast had of even geen zin om na te denken over matchende kleuren.
De lipstick is redelijk romig, maar zeker niet té (dat kan nog wel eens uitlopen, dus dat vind ik nooit zo prettig), hij smeert makkelijk en blijft prima zitten. Wel werk ik de lipstick graag bij na een maaltijd, dan is ‘ie weer op z’n mooist.

In A Rosegarden van Catrice is te koop bij o.a. Kruidvat en kost €3,99.

Hebben jullie iets gekocht van het vernieuwde assortiment van Catrice? Wat zijn jullie aanraders?

Liefs,
Lisa

9 reacties op “Catrice In A Rosegarden Lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>