Lisa’s Life: Oktober

 

IMAG1472 Oktober is al een paar dagen voorbij, maar ik heb toch besloten om mijn Diary weer eens op te pakken, en dan moet ik ergens beginnen. Het was een bijzondere maand; ik heb veel leuke dingen gedaan, het weer was nog heerlijk, we hebben veel in ons nieuwe huisje kunnen doen waardoor ik me iedere dag meer thuisvoel, maar de maand eindigde heel verdrietig.

IMAG1479 Mijn moeder en haar partner kwamen een weekendje bij ons. Vroeger toen we in ons kleine flatje woonden, gingen zij dan in een hotel naast ons gebouw omdat het simpelweg niet paste. Maar nu in ons nieuwe huisje, kunnen ze gewoon hier blijven slapen. Alle vier de hondjes bij elkaar, hier geniet ik altijd zó van!

 

IMAG1492 Bij het wandelen in het bos, kwam er ineens een hele grote spin recht op  me af. Hij was echt heel groot, dus ik maakte er een foto van. Ik vind spinnen erg fasinerend en mooi om te zien. Wat een nuttige beestjes ook :)

IMAG1495 In oktober met mijn vriend nog buiten in het zonnetje kunnen eten, heerlijk!

IMAG1497 Ook ijsjes eten op het terras was er nog bij deze maand!

IMAG1504 Station Valkenburg. Het oudste station van Nederland.

IMAG1512 Op Dierendag wat extra knuffelen met mijn lieverds.

 

IMAG1518 Wanneer we in de tuin zitten, gaat Lea altijd hier zitten. Zo heeft ze overzicht wat er op de straat gebeurd. Chihuahua’s zijn ontzettend waaks, dat laat Lea hier wel zien. En hoe ze op haar kontje zit, dat vind ik echt zo schattig!

IMAG1523 En Lizzyligt dan het liefst naast mij op de stoel. Kijk hoe klein haar neusje is!

IMAG1537 Nog voor de verjaardag van Linda, gingen we met z’n drieën uit eten. Tijdens het etentje realiseerden we ook ineens dat we vorige maand precies 15 jaar vrienden waren, dus daar moest ook even op geproost worden <3

 

IMAG1556 Ik was een weekendje bij mijn vader in Helmond en hij verwent me dan graag. We gingen dus met z’n allen (mijn vader, zijn partner en mijn broer) lekker gourmetten.
IMAG1559 Met Linda was ik ook naar de Primark geweest en ik moest even een foto maken van mijn nieuwe Harry Potter trui waar ik erg blij mee was/ben.

 

IMAG1562 Ook had ik een heerlijke High Tea met vrienden.

 

IMAG1566 Wat was het weer gezellig.

 

IMAG1575 Ik heb thuis helaas geen bad meer, dus ik nam deze heerlijke badcupcake mee en besloot bij mijn vader in bad te gaan.

 

IMAG1582 Mijn aankoopjes van de Primark, te zien in deze shoplog.

 

IMAG1583 Mijn vriend kocht een chocolademunt voor mij.

IMAG1586In oktober bestond mijn blog ook twee jaar, en van mijn vriend kreeg ik een mooie bos bloemen, een lief kaartje en een doos bonbons.
IMAG1589 Lekker met mijn hondjes wandelen. Het was in oktober nog goed weer om dit te doen.

 

IMAG1591 IMAG1595De nieuwe kussentjes en sprei van de Primark liggen op het bed. Ik ben echt tevreden hoe het er nu uitziet.
IMAG1617 Mijn haren gedaan met de Hairdye van Essence (uit de Rock Out!! LE). Zie hoe vies mijn haar eruit ziet.. Ik had wel mijn nieuwe jurkje van Primark aan waar ik heel blij mee ben.

IMAG1621 Lea was aan het hangen..

IMAG1626 Mijn vriend en ik zijn meerdere keren naar de Ikea geweest deze maand. Hier was ik even aan het kijken naar schoenenrekjes.

IMAG1631 Ik nam bij de Ikea dit nepschapenvachtje mee voor op de bank, speciaal voor mijn schatjes. Ze zijn er al helemaal gek op.

 

IMAG1633 Met de familie van mijn vriend gingen we naar Maastricht om de verjaardag van zijn oma te vieren. Hier kwam ik deze prachtige bomen tegen. Wat is de herfst toch mooi.

IMAG1634 In het zonnetje aan de kade zaten Tim en ik te wachten op de rest van de familie. Het was nog zo’n 22 graden, dus ik had lekker mijn lievelingszomerjurk uit de kast getrokken. Gewoon, omdat het nog kan ;)

IMAG1636 Ik kan soms zo lomp zijn..ik verbrandde me aan de pan tijdens het koken. En nog stommer; een paar dagen later verbrandde ik ook mijn linkerhand óók tijdens het koken. Het mag duidelijk zijn; ik ben geen keukenprinses.

 

IMAG1642

Met vrienden gingen Tim en ik naar Oktoberfest. Het is echt niets voor mij, maar we bleven alleen op de kermis waar we een hele gezellige avond hadden. Ik had mijn nieuwe fluffy jas van Primark aan.
IMAG1472De maand eindigde nogal rot. Begin oktober toen mijn moeder op bezoek was, ging het al slechter met Minie, dus ik heb haar lekker veel geknuffeld en veel foto’s met haar gemaakt. Ik hoopte zo dat met Kerst we met allen honden nog samen zouden zijn (5 in totaal: 2 van mij, 2 honden van mijn moeder, en 1 van mijn broer), maar het mocht niet zo zijn.
Ik kreeg eerst van mijn broer te horen dat het met zijn hond (die we vanaf 1999 hebben) slecht ging; Elmo had een hele zware epileptische aanval gehad die ruim een half uur duurde en waardoor hij midden in de nacht naar de dierenarts moest. Gelukkig is Elmo de nacht goed doorgekomen en slikt ‘ie nu medicijnen. Maar Elmo gaat ook steeds achteruit.
De volgende dag belde mijn moeder dat het met Minie echt slecht ging, en dat ze de volgende dag ingeslapen zou worden. Ik besloot dat ik erbij wilde zijn, want ook met deze hond ben ik opgegroeid (ik was 14 toen we Minie uit het asiel haalde). Het was ontzettend moeilijk en triest en het voelt echt alsof ik een maatje ben verloren.
Dag lieve Minie.

Hopelijk kan ik vanaf nu iets consequenter mijn diary gaan bijhouden haha.

Hoe was jouw oktober?

Liefs,
Lisa

26 reacties op “Lisa’s Life: Oktober

  1. Tjeetje, wat een einde van de maand, …..wat verdrietig dat jullie afscheid hebben moeten nemen van Minie..sterkte met deze verdrietige situatie…
    groetjes Petra

  2. Gecondoleerd met je hondje :( Laten inslapen is nooit leuk. Ik heb vorig jaar mijn kater moeten laten inslapen en dat was bepaald geen leuke bedoeling. Sterkte. Daarnaast vind ik de bad cupcake erg leuk! Ik ga je volgen. Liefs, Roxanne.

  3. Wat een fijne foto’s heb je gemaakt Lisa. Je zag er prachtig uit, hebt volgens mij heerlijk gegeten en genoten van het heerlijke weer, maar wat een verdrietig einde van de maand. Heel veel sterkte! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>