Een Canvas van Pixum.nl (leuk kado-inspiratie?)

Ik werd laatst gevraagd om een product uit te zoeken van de website van Pixum. Ik mocht een foto laten afdrukken. Ik koos voor een zonnige foto die ik afgelopen zomer in Mallorca gemaakt heb.

Pixum is een online fotoservice. Zij hebben een zeer gevarieerd aanbod van fotoproducten. Van de traditionele foto-afdrukken tot enorme XXL-posters en van fotoboeken tot canvasfoto’s. Voor iedereen wat wils dus.
Ik vind het altijd een leuk idee om iemand een fotoproduct kado te geven. (Dat doe ik vaak; wanneer ik niet zo goed weet wat ik iemand kado moet doen, kijk ik op een site als Pixum. Leuke foto zoeken, leuk product erbij, de ene keer een poster, dan een beker etc. en laten afdrukken.)

Maar goed, ik bestelde dus een canvas bij Pixum. De site is goed overzichtelijk. Je hebt genoeg keuzes en er zijn ook vele voorbeelden te zien. Zo maakt de site je meteen nieuwsgierig.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat het wel lastig was om een juiste foto en juiste afmeting bij elkaar te zoeken. Het duurde een tijdje voor ik een canvas-waardige foto gevonden had, en toen bleek ‘ie niet te passen op het formaat dat ik wilde. Dit kost even tijd en daar moet je geduld voor hebben. Wanneer je eindelijk een goede combinatie vindt, is dat het natuurlijk waard ;)

Na het bestellen werd ik via de mail netjes op de hoogte gehouden en zo’n 4 werkdagen later ontving ik mijn canvas:

In een nette, dikke verpakking zodat de canvas goed beschermd was. Ook zat om de canvas plastic, nogmaals ter bescherming.

 

Bij het canvas wordt de foto als het ware over de randen gevouwen, zo zie je geen verloop en heb je geen randen. Mooi.

Ik heb de mooie canvas hier in de gang gehangen:

En nogmaals close up:

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van dit canvas. De zon spat gewoon van de foto af! Er is geen mankement te vinden. Zelfs mijn vriend, die veel bezig is met fotografie, was enthousiast over dit canvas (en anders had ik ‘m ook niet in de gang mogen hangen ;)).

Dit canvas is 30 x 40cm en kost € 28,99. De verzendkosten waren € 3,99.

Voor meer informatie, kijk eens op de website van Pixum. Misschien haal je nog inspiratie op voor een leuke huisdecoratie, of een leuk kado voor iemand!

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

9 reacties op “Een Canvas van Pixum.nl (leuk kado-inspiratie?)

 1. Super gaaf!! Zeker leuk voor bijvoorbeeld mooie vakantiefoto’s, zoals eentje die jij hebt op de foto’s. Lijkt mij ook erg mooi voor een portretfoto!

 2. Hee allemaal
  De foto is zeker mooi geworden :-) maar bestellen jullie altijd canvas?
  Ik ben er namelijk nog maar net achter, dat er ook andere materialen zijn…terwijl dat al op veel plaatsen verkocht wordt, maar ik wist nog niks van plexiglas, dibond (aluminium) en forex. Ik kwam het tegen op Foopla.nl, dat zit bij mij in de buurt. En ik kan echt andere materialen dan canvas aanraden, want plexiglas en dibond bijvoorbeeld ogen nog eigenzinniger, helderder en opvallender dan canvas.

  Dat even als tip :) (ik kan foopla.nl trouwens ook aanraden)
  groeten
  Daan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>