Happy Moments

Nu de Kerst toch wel heel erg dichtbij komt en ik helemaal vrolijk ben door alle lichtjes en gezelligheid om me heen, lijkt het me wel een goed moment om mijn Happy Moments neer te zetten. Leuk voor mezelf om te doen (en zo sta ik er nog eens extra bij stil), en ook leuk om mijn blog mee op te vrolijken. Want gelukkige momentjes zijn altijd wel leuk om even bij stil te staan toch? Bij deze mijn Happy Moments van de afgelopen tijd.

20141214_200116

* Uitkijken naar Kerst
Ieder jaar is Kerst wel leuk, maar dit keer vier ik het eindelijk eens thuis. Normaal logeer ik altijd bij mijn oma of vader omdat mijn familie zo ver weg woont, mijn vriend altijd werkt met Kerst en ik geen zin heb om dan alleen thuis te zitten. Dit jaar hoeft Tim niet te werken en komt mijn familie naar ons toe. Een paar dagen gezelligheid in huis én voor het eerst in dit nieuwe huisje!

* Bezig zijn met een opvanggezin worden voor hondjes
Ik ben dol op honden en het was altijd mijn droom om een hondenopvang op Aruba op te zetten. Dit zit er voorlopig niet in, maar misschien kan ik het kleinschaliger aanpakken door gewoon thuis 1 hondje op te vangen.

 

20141211_132328

* Een herfstwandeling met de hondjes
Een heerlijke wandeling maken met een frisse wind terwijl ik stevig ingepakt bent. Geen koude snijdwind, maar gewoon een frisse herfstbries. En wanneer ik thuis ben, dat de hagelbui flink losbarst.

* Eindelijk weer eens afspreken met vrienden na een lange tijd.
Nu ik zo ver weg van vrienden woon, zie ik ze helaas niet zo vaak als ik zou willen. Toch staat er binnenkort een leuk dagje gepland waar ik met 2 vrienden Valkenburg induik en we de Kerstsfeer eens flink gaan proeven.

20141220_163245

 

* Mijn vriend die straks vakantie heeft.
Hij is altijd heel erg druk met werk en vanalles. Dus wanneer hij eindelijk eens vrij heeft, kunnen we samen wat leuks gaan doen! We zijn al lekker aan het fantaseren over wat voor uitjes we gaan doen.

* Onze nieuwe eettafel die we in januari eindelijk binnen krijgen.
We wonen alweer een aantal maanden in ons nieuwe huis, maar er moet nog steeds van alles gebeuren. Gelukkig heeft mijn vriend ook de spirit te pakken, en zo gaan we het huisje steeds meer inrichten. Hopelijk kunnen we deze vakantie ook nog een nieuwe tv-kast aanschaffen.

20141222_100549

* Heel hard moeten lachen om stomme plaatjes
Ik ga eigenlijk nooit op zoek naar stomme plaatjes, maar ik kom ze gewoon overal tegen. Om sommige moet ik echt hard lachen, zoals om bovenstaand plaatje. De hele dag spookte deze foto door m’n hoofd en schoot ik steeds weer in de lach.

Dit waren mijn Happy Moments van de afgelopen tijd (eigenlijk de afgelopen week; ik heb een heerlijke week gehad).

Wat waren jullie Happy Moments?

Liefs,
Lisa

 

3 reacties op “Happy Moments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>