Inspiration: Tattoo’s

Aquarel-tatoeage-17

Tattoo’s; iedereen heeft er een eigen mening over. De een kan er geen genoeg van krijgen, de ander vindt het maar zonde van je lichaam.
Ik vind een (subtiel) plaatje op z’n tijd erg mooi; het maakt je lichaam nóg meer van jezelf. Zo’n plaatje gaat bij je horen, en vaak zit er een verhaal achter (maar dit hoeft natuurlijk niet).
Ik heb 1 tatoeage laten zetten toen ik 18 was. Een tribal op mijn onderrug; dit wilde ik al zo lang. Achter deze tattoo zit verder geen verhaal, maar hij is in de loop der jaren echt bij me gaan horen. Ik vind ‘m nog steeds erg mooi en hij past helemaal bij me.

Nu wil ik (9 jaar na mijn eerste) een tweede tattoo. Ik denk er al een hele tijd over (zeker zo’n anderhalf jaar). En bij het uitzoeken van een tattoo, hoort inspiratie opdoen. Hieronder laat ik de tattoo’s zien die ik zo mooi en speciaal vind, dat ik ze regelmatig bekijk.

Ik ga zelf mijn tattoo ergens in april laten zetten, tegen die tijd zal ik wel laten zien wat het geworden is, waar ‘ie op mijn lijf gezet is en waarom ;)

Tattoo’s op de voet:

Ik heb een ontwerp in mijn hoofd, en wilde dit in eerste instantie heel graag op mijn voet hebben. Symbolisch vond ik dat erg mooi, maar ook omdat een voet makkelijk te verstoppen is. (Ik wil geen tattoo die erg in het zicht is.)

tumblr_mbag6zYUrA1qzabkfo1_1280Dit vind ik echt een mooi plekje voor een tattoo; subtiel en makkelijk te verbergen.

(Als je weet wat het ontwerp moet voorstellen, vind ik je te gek!)

black-frog-tattoo-on-footDeze is echt gaaf, maar de tattoo loopt te laag waardoor het in je eeltlaagje komt (waardoor je tattoo sneller gaat vervagen). Deze ‘tattoolocatie’ werd mij afgeraden.

Celebrity-Ankle-Tattoo-Fashion-For-College-GirlsOf mooi achter de enkel..mooi! Helaas past mijn ontwerp hier niet op deze manier..Maar mooi om in het achterhoofd te houden.

foot-butterfly-tattoo

Dit is mijn favo ‘voet locatie’ voor een tattoo. Zo mooi, subtiel en echt vrouwelijk. Helaas zou hier mijn ontwerp ook niet passen. De enige plek die voor mijn ontwerp overblijft is recht op de voet/wreef. En dit vind ik echt niet mooi. Dan is het veel lastiger om de tattoo te verbergen (in de zomer zou je mijn tattoo dan altijd zien; in wat voor schoen dan ook) en voor mijn ontwerp vind ik deze plek veel te lomp (een klein bloemetje of sterretje vind ik wel mooi op de wreef).
Helaas vindt de tattoo-artist het geen goed idee om mijn tattoo op de zijkant van mijn voet te doen, en ik zal dan ook maar braaf luisteren naar zijn advies. Na maanden wikken en wegen, advies inwinnen en met mijn ontwerp veranderingen aanbrengen, valt de voet als locatie toch af..Maar misschien ooit voor een ander ontwerp..want vooral die laatste vind ik wel erg mooi!

Aquarel tattoo’s:

Tijdens mijn zoektocht naar mooie tattoo’s, kwam ik ook aquarel tattoo’s tegen. Nog nooit eerder gezien, maar wat briljant mooi!!

Aquarel-tatoeage-08 Aquarel-tatoeage-16-592x592

Dit vind ik de mooiste, zoiets zou ik zelf ook wel willen.
Aquarel-tatoeage-17Hoe ontzettend gaaf is deze!!
Aquarel-tatoeage-24 m1mxh2ecg2oh

En hoe apart is deze wel niet?

 

Andere tattoo’s die me aanspreken (en waar ik in de toekomst wat mee wil):

En tijdens mijn zoektocht kwam ik nog genoeg mooie tattoo’s tegen waar ik in de toekomst misschien wat mee wil (Ik heb al genoeg ideeën).

cool tattoo

Zó mooi! Maar eigenlijk zo perfect dat ik denk dat dit misschien toch gephotoshopt is.. images images (2) tattooDeze is denk ik mijn favoriet; zo mooi en het kan voor zoveel dingen staan. Iedereen kan er zijn eigen invulling aan geven.
tattoo-503Deze is erg symbolisch, prachtig gewoon!
tattoo-509

Deze ook weer; gorgeous! En wat mooi getatoeërd!

Je ziet steeds vogels (die wegvliegen) of paardenbloempjes die wegwaaien terugkomen; dat spreekt mij toch het meeste aan.

tattoo achter oor tattoo witte veer

En veertjes..Zo lieflijk, mooi en symbolisch..Ik heb al een idee wat ik met een veertje wil doen..
Is die laatste trouwens niet erg speciaal, met witte inkt gemaakt? Hoe gaaf is dat!

 

Welke tattoo vinden jullie het mooiste? En hebben jullie een tattoo?

Liefs,
Lisa

 

bron foto’s: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17

8 reacties op “Inspiration: Tattoo’s

  1. Ik vind vooral de kleinere tattoos wel mooi, maar zou er zelf niet snel één nemen omdat ik te vaak verander van mening qua wat ik heel mooi zou vinden als tattoo en bang ben verkeerd te kiezen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>