Mijn haar update

Laatst verscheen er een artikel over mijn haren, en speciaal over mijn clip extensions online. Hierin liet ik mijn nieuwe set clip in extensions zien, in een lichtere kleur. Vorige week ben ik naar de kapper geweest en heb mijn eigen haar laten knippen en verven. Helaas pakte de verf niet op mijn donkere geverfde haar. Wel op mijn uitgroei.. Mijn haar is dus nu gedeeltelijk de juiste kleur van mijn nieuwe set extensions.

Ik baalde er wel heel erg van, ik ben niet naar mijn eigen kapper gegaan, en daar had ik wel spijt van. De communicatie liep niet lekker en ik liep niet tevreden de zaak uit. Ik weet nu nog niet zo goed hoe ik mijn haren wel precies de goede kleur krijg. Ik ga zelf maar rustigaan af en toe wat proberen haha. Zo heb ik het in het verleden ook altijd gedaan. Dat vond ik altijd zo’n gedoe, vandaar dat ik er dit keer voor koos om mijn haar te laten verven bij de kapper..Maar na deze teleurstellende ervaring doe ik het toch liever weer zelf.

Omdat mijn haar dus nu zo verschilt van de extensions draag ik mijn vorige (donkere) set extensions nu samen met mijn nieuwe set (iets lichtere) extensions.

Hier kan je goed verschillende kleuren in mijn haren zien. Ik vind het op zich wel leuk zo. De kleuren passen goed bij elkaar en hierdoor zie je niet dat er iets niet ‘klopt’. Ik draag het voorlopig maar zo; dus een deel van mijn oudere extensions en een deel van mijn nieuwe extensions zodat mijn haren precies matchen. Ik kijk over een paar weken wel hoe ik verder ga met het kleurverschil, waarschijnlijk ga ik zelf het dan proberen een paar tintjes op te lichten..

Maar goed, zo blijf ik er mee bezig wat ik stiekem ook wel weer leuk vind haha.

 

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>