Beautybabbels is Jarig!! WINACTIE Dag 1 GESLOTEN

Jarig Ik heb er nog niet veel aandacht aan besteed, maar wie mijn blog volgt, heeft van de week al kunnen lezen dat Beautybabbels 2 jaar bestaat! Het is gewoon alweer 2 jaar geleden dat ik eindelijk, na lang wikken en wegen, de stap zette om een eigen beautyblog te beginnen om mijn liefde voor make-up op internet te delen. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Ik heb de laatste tijd wat favorieten van mezelf voor jullie verzameld die ik aan jullie ga weggeven. Vorig jaar heb ik er een pakket van gemaakt, dit jaar lijkt het me leuk om iedere dag 1 item weg te geven. Er zijn 7 items te winnen, dus 7 dagen lang is er iedere dag een winactie op Beautybabbels!

Dag1 En vandaag is de eerste dag waarin je iets kunt winnen, en wel het Quattro Baked Eyeshadow palette van de Limited Edition Check&Tweed van Catrice. Ik schreef hier een tijdje terug ook een artikel over. De collectie ligt op het moment nog in de winkels, maar dit palette was erg geliefd en al snel uitverkocht. Gelukkig had ik er meteen 2 gekocht toen ze net in de winkel lagen.

Wat moet je doen om kans te maken?

- Volg mij op Bloglovin’

Om meer kans te maken:

- Abonneer je op mijn YouTube kanaal
- Volg me via Instagram

En laat hieronder een reactie achter, zodat ik weet dat je meedoet!

Je kunt meedoen t/m 23 oktober (dus precies een week) En na alle winacties, maak ik alle winnaars bekend. Hopelijk vinden jullie dit leuk :)

Ik wil jullie als bezoekers natuurlijk bedanken. Jullie maken bloggen nóg leuker om te doen! <3  Stay tuned voor meer winacties!

Liefs,
Lisa

23 reacties op “Beautybabbels is Jarig!! WINACTIE Dag 1 GESLOTEN

  1. Leuk! Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag en ik die zeker mee met deze leuke winactie :) ik volg je op instagram, al een tijd. Ik hoop dat je nog vele jaren blijft bloggen

  2. Van harte gefeliciteerd! Lief dat je als je lezeressen trakteert! Ik volg je op bloglovin (beautyding), en ook doe ik youtube (Ehlands) . Veel succes!

  3. gefeliciteerd met je blogverjaardag,
    Ik doe graag mee aan deze toffe actie, en ik volg je sinds kort op bloglovin en vanaf vadaag op youtube…ik volg je onder mijn eigen naam, Petra Krommenhoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>