Gedragen Nagellak: September

In dit artikel laat ik iedere maand zien welke nagellak ik gedragen heb. Het is alweer begin oktober, dus het is tijd om een overzicht te maken van de nagellak die ik in september gedragen heb.

IMG_2359

Rimmel – Ring a Ring O’Roses

Dit lakje heb ik vorige maand ook gedragen. Toen was het erg bobbelig en dik opgedroogd. Ik bedacht me dat het misschien aan het hete weer kon liggen, en probeerde dit lakje dus opnieuw toen het wat afgekoeld was. Met resultaat; nu droogde het lakje erg mooi op. Ik heb een nieuwe favoriet!

 

IMG_2360

Essie – LovieDovie

Dit lakje behoort tot een van mijn all-time-favourites! En toen de zomer op zijn einde liep, moest ik natuurlijk dit lakje dan nog eenmaal dragen. Helemaal gedag zeggen doe ik vast niet, ik zal dit lakje ook de komende maanden af en toe nog dragen. Zo gek ben ik op dit lakje.

 

IMG_2376

MAX – French Manicure Wit

Ik draag tegenwoordig alleen nog maar kleur op mijn nagels, maar besloot weer eens een goude-oude french manicure te maken. Dat staat altijd zo fris en verzorgd vind ik. En af en toe moet ik dat gewoon doen om het niet te verleren haha.

 

IMG_2379

Essence – Naughty and Pink!

Geweldige kleur dit! Essence is de laatste tijd met hele mooie roze kleurtjes gekomen. Ik heb nou zo’n 3 of 4 roze lakjes van Essence waar ik helemaal gek op ben.

 

IMG_2396

NYC – Lavender Cupcake

Wat een heerlijk kleurtje. Dit is het perfecte zacht paars kleurtje. Ik heb een paar lakjes van NYC en ze bevallen me wel goed. Helaas zie ik geen vernieuwing in het schap, en ik heb daarom al een hele tijd geen nieuwe NYC lakje gekocht. Hopelijk brengen ze daar nog eens verandering in.

 

IMG_2423

Essence – Miss Universe

En toen werd het herfst..Ik besloot dus ook een herfstig kleurtje erbij te pakken; mijn eerste dit jaar! Ik had deze nieuw gekocht, en wauw! Wat ben ik blij verrast. Ik vind het een prachtige kleur! Perfect voor de herfst en winter. Zo classy. En zo’n kleurtje had ik nog niet.

 

IMG_2448

Essence – Me&My Lover

Een nieuw lakje van Essence! Er komt nog een artikel over de lakjes van Essence die ik heb aangeschaft.

 

IMG_2542

Essence – Do You Speak Love?

Toen laatst de 1+1 gratis nagellak actie bij de Kruidvat was, moest ik natuurlijk mijn kans grijpen. Onder andere kocht ik dit lakje; een klassieke rode kleur. Perfect voor het seizoen. Ik vind het dan ook een erg mooie kleur. Rode nagellak, het blijft een klassieker.

 

IMG_2568

Catrice – Mermaid My Day

Bij dezelfde actie kocht ik ook dit lakje. Ik had dit lakje al op een aantal blogs voorbij zien komen (dit lakje is nieuw in de collectie van Catrice) en ik vond ‘m zo mooi dat ik ‘m toch wilde hebben. Prachtige kleur!

 

IMG_2573

Catrice – Oh My Goldness!

Wederom een lakje dat ik bij de 1+1 actie kocht. Een goud lakje..dat had ik nog niet. Eigenlijk best vreemd, want het is een mooie kleur die makkelijk te combineren is. Perfect voor het seizoen dat eraan komt. Als accent bracht ik een glittertopcoat aan op mijn ringvinger, waar jullie binnenkort ook nog iets over terug zullen zien.

Dit was mijn maand alweer in nagellak :)

Wat voor nagellak hebben jullie gedragen in september?

Liefs,
Lisa

20 reacties op “Gedragen Nagellak: September

  1. Aah momenteel veel gewoon alleen blank, vergeet het een beetje. Vandaag donkerblauw maar heb te snel ergens aan gezeten waardoor er nu alweer krassen in zitten dus zal er niet lang op blijven ;)

  2. Wauw wat een prachtige nagels heb je!! Ik vind Miss Universe erg leuk en de rode sparkle sand effect. Die heb ik zelf ook, maar ik heb niet zulke mooie nagels als jij, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>