NOTM: Maart

Ik heb van deze maand niet veel foto’s, ik weet niet hoe ik het komt. Maar toch neem ik jullie nog even mee terug naar Maart, en dan wel naar mijn gedragen nagellakjes. Kijk gauw verder!

20150309_144641 Catrice – Sydney

Begin maart was het nog erg fris, dus ik koos voor een winters lakje. Dit soort kleurtjes vind ik erg mooi. En ik was eerlijk gezegd vergeten dat ik dit lakje had, dus het was een verrassing om deze tegen te komen!

20150325_001825 Catrice – All You Need Is Pink

Dit toffe, nieuwe lakje van Catrice heeft de perfecte (midden)roze kleur met een leuke shimmer er in! Dit is al de 2e keer dat ik dit lakje droeg sinds ik ‘m heb. Dat gaat deze lente nog vaker worden ;)

 

20150328_123455 NYC – Lavender Cupcake

Dit is een van mijn favoriete lakjes voor de lente; alles is er perfect aan! Ik lakte over mijn ringvinger nog een nieuwe topoat van Hema omdat die qua kleur perfect matchte.

 

20150329_160224 Catrice – A Gallon Of Melon

Weer een nieuw kleurtje van Catrice. Ik ben fan van dit leuke peachy kleurtje, al komt ‘ie hier op de foto een stuk meer oranje over. In het echt ligt ‘ie perfect tussen oranje en roze in. Op mijn ringvinger kwam een glittertopcoat.

 

20150331_164929Hema – 08

Ik had weer zo’n dag, dat ik overal mijn hand aan openhaalde haha. Vandaar alle kleine wondjes, so excuse me please. Ook op dit kleurtje ben ik dol, een prachtige paars/mauve kleurtje. Deze zit op het moment van typen nog op mijn nagels.

Welke kleur vinden jullie het mooist? En wat voor nagellakjes hebben jullie gedragen in maart?

Liefs,
Lisa

 

8 reacties op “NOTM: Maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>