ModelCo Cheek + Lip Tint

Ik ben fan van blushes. Ooh wat kan ik daarbij wegdromen. Maar ik hou niet van blushes die vloeibaar zijn. Toch was ik erg benieuwd naar deze. De vorige keer was ik niet zo enthousiast over dit merk (*klik* voor review) maar dit product geef ik een eerlijke kans.

Ik was wel een beetje sceptisch, want ik werk niet graag met vloeibare blushes. Het wordt altijd zo vlekkerig bij mij.

Het komt in zo’n schattig doosje. Valt wel op!

Op de achterkant staat duidelijk hoe je het product moet aanbrengen. Deppen en niet wrijven!

Wat een schattige tube he? De verpakking vind ik al geweldig!

De vloeibare cheek and lip tint komt makkelijk uit de smalle opening die je ziet wanneer je het dopje eraf draait. Erg handig. Het is makkelijk te doseren ook, zo verspil je niet onnodig veel product.

Een klein drupje op mijn hand aangebracht. Hiermee heb ik allebei mijn wangen gedaan. Je hebt niet veel nodig dus. Het ziet er erg donker uit. Dit wordt minder wanneer je het uitsmeert:

Je ziet nu goed de kleur. Ik heb de kleur Rosy Red. Al vind ik ‘m hier op de foto meer naar paars neigen haha.

Maar goed. Ik heb de Tint meerdere keren gebruikt. De eerste keer werd ‘ie, net als verwacht, erg vlekkerig. Ik baalde er van. Hoe komt het dat het niet mooi wordt bij mij? Toen las ik laatst iets wat ik allang wist, maar wat ik een beetje vergeten was: Het aanbrengen van producten: Poeder op poeder en vloeibaar op vloeibaar. Ooh ja! Dus wanneer ik mijn foundation aanbreng en dit afpoeder, dan is het geen goed idee om over deze poeder een vloeibare tint aan te brengen. Iets vloeibaars over poeder wordt gewoon niet mooi. Dus de vloeibare cheektint kan ik beter over mijn foundation aanbrengen en daarná pas afpoederen. Dat pakte al een stuk beter uit:

Hier heb ik nog helemaal geen make-up op.

 

Hier heb ik mijn foundation op, maar nog niet afgepoederd dus!

 

Dan breng ik een beetje cheek tint aan.

 

En dat werk ik voorzichtig uit. Deppend dus. Het geeft een natuurlijk, fris resultaat.

 

Als laatste heb ik nog wat highlighter aangebracht om het geheel af te maken. Hierna poeder ik het met een translucent powder af. (Dit is doorzichtig en laat geen kleur verdwijnen. Je moet nu niet afpoederen met een gewone poeder.)

Ik vond het resultaat vandaag best mooi. Eerst dacht ik dat het een negatief oordeel zou worden omdat het steeds zo vlekte bij mij, maar na deze tip is de cheek tint best mooi.

Ik wilde ‘m ook op mijn lippen aanbrengen, aangezien het een Cheek + Lip Tint heet.

Dit is mijn mond zonder de Lip Tint

En met…Gruwel! Ik heb echt mijn best gedaan om het zo mooi mogelijk te maken, maar beter dan dit wordt ‘t niet. Het vlekt! Helaas.

Het eindresultaat. De blush vind ik mooi geworden, maar ik gruwel van het effect op mijn lippen. Van een afstand is het gelukkig niet duidelijk. Maar je moet niet dichterbij komen haha!

Deze Cheek + Lip Tint zou ik alleen voor mijn wangen gebruiken. Daar ziet ‘ie er natuurlijk en fris uit. Voor mijn mond is het een drama, de kleur vind ik niet mooi en wat zit de tint er slecht op. Toch blijf ik liever een poeder blush gebruiken. Ik zal niet snel meer naar deze Tint grijpen..

Modelco is te koop via onlinepunten als http://www.modelcostore.com/

Deze Cheek&Liptint kost €18,50.

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

 

 

 

6 reacties op “ModelCo Cheek + Lip Tint

  1. Ik vind hem heel mooi op je wangen, lekker fris kleurtje ook! Maar geef mij maar gewoon een poeder, ik kan echt niet overweg met vloeibare of cream blush.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>