Mijn ’5 minuten make-up look’

full face klaarHet liefst maak ik me iedere dag lekker uitgebreid op. Al helemaal sinds ik zo’n mooi kamertje heb die ik mijn beautyroom noem. Uren kan ik hier vertoeven, maar dat is niet iedere dag mogelijk. Soms heb ik haast, of gewoon geen zin om een uur van mijn tijd kwijt te zijn aan ‘tutten’ (al komt dat laatste niet vaak voor). Daarom heb ik een vast make-up ritueel dat ik volg wanneer ik haast heb; mijn 5 minuten make-up look. Kijk mee hoe ik mijn make-up er in 5 minuten opzet.

de gebruikte producten Dit zijn mijn producten die ik gebruik; het zijn er maar 7 stuks (voor mij is dat echt weinig!).

 

IMG_8853 Dit is mijn blote-billen-gezicht haha. Dus..here we go!

 

IMG_8856 Als eerste gebruik ik concealer om mijn oneffenheden weg te werken. Dit is voor mij echt een must, want ik heb flinke donkere kringen onder mijn ogen.

 

IMG_8860 Hierna gebruik ik een poeder die qua dekking bijna hetzelfde effect geeft als foundation, maar het gaat veel sneller en ik hoef niet meer af te poederen. Ik ben dol op dit product!

 

IMG_8864Natuurlijk sla ik geen blush over (maar ik skip wel de bronzer en highlighter).

 

IMG_8868 Met een oogpotloodje zet ik een lijntje boven mijn oog en vervaag dit met een kwastje. Normaal ben ik gek op eyeliner, maar daar heb ik nu dus geen tijd voor. Dit gaat veel sneller.

 

IMG_8873 En dan is het tijd voor mascara (inclusief mascara-mond haha). Dit breng ik alleen aan op mijn bovenwimpers.

 

IMG_8877 Nog even snel mijn wenkbrauwen aanzetten met een wenkbrauwpotloodje. Normaal gebruik ik graag wenkbrauwpoeder, maar een potloodje werkt net wat sneller.

 

IMG_8882 En als laatste stap breng ik wat lipstick aan. Ook al heb ik weinig tijd, ik kan niet zonder lipstick. Het maakt meteen de look af, en frist het hele gezicht op.

 

full face klaarEn dan is dit het resultaat. Een best complete look door de lipstick en het oogpotlood. Ik vind het best een prettige look om te dragen op dagen dat ik haast heb, geen zin heb om lang te make-uppen, of wanneer ik gewoon wat minder wil dragen.

 

de 7 productenMijn gebruikte producten:

* Estée Lauder Double Wear Concealer
* Sephora Mattifying Foundation Powder
* Nars Orgasm Blush
* Catrice Smokey Eyes Pencil
* Max Factor Clump Defy Mascara
* Essence Eyebrow Designer
* Catrice Alluring Red Lipstick (Uit de Metallure Le)

Wat dragen jullie als jullie haast hebben? Alleen mascara, of dan juist foundation, of net als ik iets meer?

Liefs, Lisa

19 reacties op “Mijn ’5 minuten make-up look’

  1. Wat knap dat je binnen 5 minuten tijd zo’n mooie look kunt maken! Mijn record is volgens mij 15 minuten, maar meestal doe ik wel 30 minuten over mijn make-up en als ik veel tijd heb langer :P

    • Haha, ik doe ook al snel 15 minuten over mijn make-up hoor, maar dit is als ik echt haast heb. En je verbaast je over hoeveel tijd je kwijt bent met foundation aanbrengen! Daarom gebruik ik wanneer ik snel klaar moet zijn, een goed dekkende poeder; dat scheelt zoveel tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>