L’Oréal – Infallible Lipstick

Een tijdje terug kreeg ik een Infallible Lipstick van mijn moeder. Zij vond het kleurtje toch niet zo mooi voor zichzelf. Ik deed ‘m op en hoewel ik het kleurtje wel tof vond, vond ik het gevoel van de lipstick niet erg fijn (zacht uitgedrukt). De lipstick hoort úren te blijven zitten, maar 2 uur later schrobde ik ‘m er al af..brrr.

Maar nu heb ik er 3..Hoe komt dat ineens?

IMG_3797

Nou..ik was vastbesloten om de lipstick nog een kans te geven..en nóg eens. Net zo lang tot ik aan het ‘gestainde’ gevoel gewend was. Na zo’n 3 à 4 keer de lipstick opdoen was ik aan het gevoel gewend. Ik was ineens zo enthousiast dat ik laatst (bij de 1+1 gratis actie) nog 2 Infallible Lipsticks kocht!

IMG_3569

Dit is hoe de lipstick er in zijn geheel uitziet. Aan de ene kant een soort lipglossachtige applicator, met een lipglossachtige container. Dat is de stain; het ziet eruit als lipgloss, maar het trekt echt je lippen in waardoor het een hele dag perfect blijft zitten. Dit smeer je eerst op je lippen, en laat je even intrekken (ik wacht vaak zo’n 2 minuten). Dan voelt je mond heel erg strak (en vervelend), maar dan smeer je er snel het balsem overheen dat je aan de rechtkant ziet.

Gedurende de dag blijft de stain goed zitten, maar de balsem kan je meerdere keren per dag nog herhalen want dat slijt er wat af.

 

IMG_3804

Van boven naar beneden: Blossoming Berry (109), Flawless Fuschia (121) en Red Infaillible (506).

 

blossoming berry loreal

Blossoming Berry (109)

blossoming berry

Blossoming Berry (109)

met blossoming berry

Blossoming Berry (109)

Deze had ik van mijn moeder gekregen. Het is een rustig en zacht kleurtje, maar wel opvallender dan een gewoon nude kleurtje. Prima te combineren en erg mooi.

 

red infaillible loreal

Red Infaillible (506)

red infailible

Red Infaillible (506)

full face met red infaillible

Red Infaillible (506)

Met deze ben ik het meeste blij. De perfecte rode kleur die een hele dag op z’n plek blijft, hoe handig! Ik hou van rode lipsticks, maar rood is zo’n opvallende, tricky kleur! Het moet perfect zitten, want alle uitschieters en foutjes zie je met rood. En als het dan eindelijk goed zit, wil je natuurlijk dat het de hele dag goed blijft zitten. Dat is bij deze dus geen probleem :)

flawless fuchsia lorean

Flawless Fuschia (121)

flawless fuchsia

Flawless Fuschia (121)

full face met flawless fuchsia

Flawless Fuschia (121)

En nog een wat roze kleurtje, met een blauwe ondertoon. Een mooi, fris kleurtje waar ik ook erg blij mee ben.

IMG_3795

Na een wat moeilijke start, ben ik toch erg te spreken over de Infallible Lipsticks van L’Oréal! Ik ben er erg enthousiast over, vooral vanwege de lange houdbaarheid van de kleur. Ik breng een kleur in de ochtend aan, en na het avondeten zit het nog goed. Eén keer heb ik het na het eten toch even moeten bijwerken (teveel gegeten en gedronken die dag denk ik haha), maar over het algemeen kan het een hele dag zonder bij te werken. Super handig op bepaalde dagen dus!
Oh, en nog een pluspunt: de lipstick geeft niet af. Helemaal niet zelfs. Niet met een kusje, niet op de rand van je glas, nergens! Ik ben fan :)

L’Oréal Infallible Lipsticks zijn te koop bij de drogist en kosten €15,99 per stuk.

Wat vinden jullie hier van? Hebben jullie hier een lipstick van? Of van een ander merk die ook zo fijn is?

Liefs,

Lisa

15 reacties op “L’Oréal – Infallible Lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>