Princess Tag: Mijn Favoriete Luxe Beauty Producten

Deze Tag kwam ik tegen, en ik vond ‘m zo leuk dat ik besloot ‘m ook te doen! De Tag houdt in dat je laat zien welke High End Producten je het liefste gebruikt. Ik ben ook dol op budget producten, maar high end geeft mij net een specialer gevoel. En ik vind het altijd leuk om te zien wat voor high end producten (en budget producten natuurlijk) anderen gebruiken.

Bedankt voor het kijken!

Wat zijn jullie favorieten high end producten?

Liefs,
Lisa

13 reacties op “Princess Tag: Mijn Favoriete Luxe Beauty Producten

  1. Ik gebruik helemaal geen high end, kan het gewoon niet uit mijn portemonnee krijgen met die prijzen hahaha. Bovendien geloof ik dat je teveel betaald voor het merk en de verpakking bij High End. Ik hou het op budget en wat hoger maar nog steeds drogisterij.

    • Tja, voor high end betaal je ook inderdaad wel voor de verpakking en het merk, dat hoort er nou eenmaal bij. Het is wat je ook een extra luxegevoel geeft en dat vind ik het wel waard.
      Maar dat is dan wel de reden dat ik eigenlijk nauwelijks make-up van die ‘tussenmerken’ koop (bijv Loreal of Maybelline) omdat ik die niet speciaal genoeg vind voor hun prijs. Het is maar net wat je het geld waard vindt :)

    • Ja die lippenstift vind ik ook echt zo mooi! En hoeveel geld ik dan wel voor make-up wil neerleggen, vind ik het idd ook echt zonde om dat voor een nagellakje te doen haha.

  2. Leuke tag en fijne producten. Beauty producten waar ik echt veel geld aan uitgeef zijn parfums verder vind ik het eigenlijk wel zonde om veel geld voor bijvoorbeeld een lipstick te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>