Opgemaakt #6

Mijn opgemaakt-bak zat weer helemaal vol..en dat betekent 1 ding: weer een opgemaakt filmpje! Alweer de 6e :) Ik heb veel opgemaakt, waaronder nagellak en een geurtje. Dat zijn altijd net wat specialere dingen om op te maken.

Bedankt voor het kijken!

Wat hebben jullie de laatste tijd opgemaakt?

Liefs,
Lisa

 

13 reacties op “Opgemaakt #6

  1. Leuk om te zien! Ik gebruik ook iedere dag reinigingsdoekjes. Die van Essence zijn inderdaad heerlijk. De bodylotion van Garnier wil ik ook nog eens proberen, maar op dit moment heb ik te veel lichaamsproducten in mijn kast staan :) Babyolie heb ik nog nooit in bad gedaan, wat een goede tip!

  2. Mooie producten zitten ertussen. Ik vind dat altijd zo lastig om parfum op te maken. Dan laat ik het laatste restje eerst een half jaar staan en gebruik ik m niet meer :-)

  3. Wauw, wat heb je veel opgemaakt :-) Twee nagellakjes: knap! De bodylotion van Garnier heb ik ook nog in de kast staan. Leuk filmpje! P.s. je hebt een prettige & een rustige stem om naar te luisteren. Met een zachte ‘g’ ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>